StoryEditor
ŽupaPOVODOM OSVAJANJA PRVOG MJESTA U ŽUPANIJSKOJ NOGOMETNOJ LIGI (U10)

Mladi nogometaši Župe dubrovačke na prijemu kod načelnika Silvija Nardellija

Piše DV
7. lipnja 2019. - 22:40
Općinski načelnik Silvio Nardelli i pročelnik Jure Marić ugostili su pobjednike Županijske lige za dječake do 10 godina, mlade nogometaše Župe dubrovačke s njihovim trenerima Velimirom Kajbom i voditeljem omladinske škole Ivicom Karabogdanom. Na završnom turniru u Čibači osvojili su prvo mjesto s pogodak razlikom 19:0.

Predsjednik Župe dubrovačke Đuro Lonza predstavio je mlade nogometaše i njihove trenere, pohvalio ne samo njihov uspjeh nego i sportsko ponašanje svih generacija mlađih uzrasta na čemu klub inzistira. Lonza je zahvalio Općini Župa dubrovačka na velikoj pomoći koju pruža u realizaciji izgradnje pomoćnog nogometnog igrališta s umjetnom travom koji bi do početka sljedeće nogometne sezone trebao biti u funciji.

Načelnik Nardelli je istaknuo  kako je Općina još prošle godine osigurala 200.000 kuna koji se odnose na građevinske radove pripreme pomoćnog nogometnog terena. Uslijedila je donacija HNS-a od 500.000 kuna, a kako je procijenjena vrijednost 650.000 kuna Općina je zadnjim rebalansom osigurala  razliku  u iznosu od 150.000 kuna za nabavku novog umjetnog travnjaka. Time će se značajno poboljšati infrastruktura kluba na radost svih sadašnjih i budućih nogometnih generacija i njihovih roditelja. Nardelli je pohvalio rezultat mladih nogometaša i zaželio im daljni uspjeh te im je tom prigodom uručio prigodne poklon pakete.
 
loading...

Izdvojeno

11. srpanj 2020 11:45