StoryEditorOCM
ŽupaŽUPA DUBROVAČKA |

Mladi iz Čibače osnovali udrugu, za predsjednika izabran Ivo Raguž

Piše dv
16. prosinca 2020. - 13:55
Skupina mladih iz Čibače osnovala je udrugu kojoj je cilj poboljšati život mještana na kulturnom, sportskom i društvenom planu. Predsjednik Udruge mladih Čibača je Ivo Raguž, dopredsjednik Romano Jarak, a tajnik Marko Kriste.

Predstavnici novoosnovane Udruge mladih Čibača, posjetili su jučer Općinu te načelniku Silviu Nardelliu i njegovim suradnicima iznijeli planove za budući rad udruge te zatražili potporu u daljnjem djelovanju. Razgovaralo se o konstruktivnim temama, koje se odnose na unaprjeđenje života svih mještana Čibače, a posebno mladih. Nardelli se zahvalio predstavnicima na formiranju organizacije i dao im podršku u budućem radu. Članovi su upoznati sa planovima i aktivnostima Općine po pitanju komunalne infrastrukture.

U planu je uređenje budućeg dječjeg igrališta sa javnim sadržajima. U prvoj fazi u 2021. godini ide realizacija igrališta za manju djecu, prostora sa spravama za vježbanje i prostora za javno okupljanje. U drugoj fazi predviđa se projektiranje i izgradnja polivalentnog objekta javne namjene za organizaciju kulturnih i sportskih događaja za mještane Čibače.
16. travanj 2024 20:16