StoryEditorOCM
ŽupaNAKON PROMETNE NESREĆE

Lovorko Klešković podnio ostavku na mjesto predsjednika općinskog Vijeća Župa dubrovačka

Piše dv
5. svibnja 2023. - 19:43

Na sinoć održanoj sjednici predsjedništva Općinskog odbora HDZ-a Župa dubrovačka Lovorko Klešković je podnio neopozivu ostavku na mjesto predsjednika OO HDZ-a Župa dubrovačka. Klešković je također izvijestio predsjedništvo HDZ-a kako istovremeno podnosi i neopozivu ostavku na mjesto predsjednika i člana općinskog Vijeća Župa dubrovačka, piše župčica.hr.

Predsjedništvo HDZ-a izrazilo je svoje veliko žaljenje i prihvatilo ostavku  Lovorka Kleškovića kao jedan iznimno odgovoran i moralan čin, te mu se zahvalilo za sve što je kao utemeljitelj, dugogodišnji vijećnik i predsjednik Vijeća, te predsjednik  HDZ-a u Župi dubrovačkoj učinio za napredak Župe u proteklom  razdoblju sve od 1990. godine.

Sukladno čl. 75 točka 4. Statuta HDZ-a, OO HDZ-a će između svojih članova izabrati vršitelja dužnosti predsjednika, te će pripremiti nove izbore za vodstvo stranke najkasnije u roku od 6 mjeseci.

Kao čin potpore Kleškoviću, ali i kako bi se otvorila mogućnost provedbe cjelovitog demokratskog izbornog procesa novog vodstva HDZ-a Župa dubrovačka, ostavke su podnijela i dva potpredsjednika HDZ-a Župa dubrovačka Vlatko Vuletić i Đuro Lonza - navodi se u priopćenju OO HDZ-a Župa dubrovačka, piše župčica.hr.

16. travanj 2024 09:07