StoryEditorOCM
ŽupaEKSKLUZIVNO

ISPOVIJEST 'VOZAČA' KOJI JE U LUDOJ VOŽNJI KROZ ŽUPU SKRŠIO AUTOBUS LIBERTASA Svima se ispričavam, napravio sam glupost, prešli smo sve granice

22. rujna 2019. - 20:39

- Ovo će me opametiti! Jesmo se zezali, ali je stvarno bilo pretjerano. Nema se tu što reći, definitivno nam to nije bilo ni pametno ni potrebno. Ne bih to nikad više učinio! Hvala Bogu, nisam nikoga povrijedio ili ubio. To me je jedino raduje. Jer da je bilo i toga, ne znam što bih! Ne bih to mogao podnijeti! Živa je glava, sve je dobro što se bez ozljeda završilo, ali sam rekao sebi: pamet u glavu, ovo mi je životna škola.

Znam, ako iz ovoga mnogo ne naučim, stvarno ne znam što je sa mnom! Deset dana u Istražnom zatvoru nije malo, dovoljno da nikad više ne poželim tamo poći. Ne pada mi na pamet, nikome to ne želim jer to nije za normalne ljude, priča nam 18-godišnji A.O., 'vozač' Libertasova autobusa koji je prije dva tjedna napravio dar-mar u Župi dubrovačkoj.

Mnogi se pitaju: kakav je mladić koji tako mahnito vozi autobus? U potrazi za odgovorom, razgovarali smo s osamnaestogodišnjim maturantom Pomorske škole, budućim strojarom, a cijeli razgovor pročitajte u novom broju Dubrovačkog vjesnika!

18. travanj 2024 13:30