StoryEditorOCM
ŽupaBit će konkurencije i u Župi dubrovačkoj

Evo tko se krije iza liste Pametnom dosta

Piše d.v.
6. travnja 2017. - 11:11

Kandidacijska lista grupe birača nositelja Marka Miloslavića najavila je svoj izlazak na lokalne izbore u Župi dubrovačkoj. Poslali su priopćenje u kojemu su predstavili i svog kandidata za načelnika, Marka Miloslavića.


- Dragi prijatelji, danas izlazimo ispred Vas, reći Vam da smo tu, da nismo više mali, da smo najbolje godine naših života spremni staviti Vama na uslugu. Da smo se spremni izložiti, preuzeti odgovornost i odvesti našu
zajednicu na mjesto koje zaslužuje. Izlazimo jer Vam želimo reći da nećemo više slušati priče kako se nešto ne može, kako će nešto biti dogodine, kako je bolje da šutimo, čuvamo poso i ne dižemo glave. Izlazimo jer Vam želimo reći da ćemo biti Vaš glas, da ćemo hrabro i odlučno braniti Vaše interese, da ćemo Vaš proračun trošiti za Vaše potrebe. Tu smo jer se hoćemo dokazati, hoćemo zasukati rukave i raditi na dobrobit svih nas.To hoćemo i to možemo svojim poštenim radom, svojim zalaganjem, trudom, ali nikako bez Vaše pomoći i podrške.


To je smjer kojim smo krenuli, to je put na koji želimo i Vas pozvati da nam se pridružite. Trebamo Vašu podršku, trebamo Vašu snagu, trebamo vaše ideje i savjete, jer smo dio vas. Samo zajedno možemo donijeti pravu promjenu, samo zajedno s Vama možemo i hoćemo pobijediti!

23. travanj 2024 23:35