StoryEditor
ŽupaNAČELNIK JOJ ZAHVALIO

Dr. Čurlin odlazi u Marin Med, u Župu stiže druga pedijatrica

Piše DV
31. kolovoza 2020. - 15:23
Dr. Čurlin odlazi u Marin MedOpćina Župa dubrovačka
Načelnik Silvio Nardelli danas je primio dr. Mirelu Čurlin povodom njenog odlaska iz pedijatrijske ordinacije u Župi dubrovačkoj.
Specijalist pedijatrije, s dugogodišnjim iskustvom, dr. Mirela Čurlin od sutra počinje raditi samo u Poliklinici Marin Med.
Dr. Čurlin je od osnivanja Pedijatrijske ambulante, od svibnja 2009., uspješno brinula o zdravlju preko dvije tisuće mališana iz Župe, a zbog njenog stručnog i toplog pristupa roditelji iz okolnih općina liječenje svoje djece povjerili su upravo njoj, javljaju iz Općine Župa dubrovačka.

Zbog velikog broja djece Općina Župa dubrovačka je svibnju 2009. godine u suradnji sa Domom zdravlja ustupila adekvatan prostor u svom vlasništvu bez naknade te osigurala potrebna sredstva za adaptaciju, dok je Dom zdravlja osigurao opremu za namještanje prostora te stručno osoblje za rad.

Dom zdravlja je jučer potpisao Ugovor sa novom pedijatricom koja će na svoje radno mjesto doći sljedeći tjedan dok prođu administrativne procedure s Ministarstvom zdravstva i HZZ-om. Pacijenti koji imaju potrebu pregleda u tim narednim danima mogu se javiti medicinskoj sestri u ordinaciji koja će ih dalje uputiti kako bi mogli ostvariti potrebnu zdravstvenu skrb putem druge pedijatrice.

Načelnik Nardelli zahvalio se dr. Čurlin na predanom radu u liječenju najmlađih pacijenata i pomoći njihovim roditeljima od kojih je, kako kaže, čuo samo riječi pohvale. Uz zahvalu, Nardelli je doktorici poželio uspjeh u daljnjem radu.
Doktorica Mirela istaknula je kako je sve ove godine u Župi imala odličnu suradnju s lokalnom zajednicom i s roditeljima djece od kojih se teško rastaje. Životne prilike odvele su je na drugo radno mjesto, a oni joj žele puno uspjeha.
loading...

Izdvojeno

24. listopad 2020 16:52