StoryEditorOCM
PrimorjeVelika novost za Primorce

Konačno je otvorena mesnica u Slanome! Više nećete morati ići u Ston ili Dubrovnik i trpati zamrzivače

Piše DML
14. lipnja 2022. - 11:14

Slano je konačno dobilo mesnicu! Od srijede, 8. lipnja, svoja je vrata otvorila mesnica 'Kenova', a njezin vlasnik i zasad jedini djelatnik Antonio Grubeša kaže:

- Jedna lijepa vijest za sve stanovnike Dubrovačkog primorja, otvorio sam mesnicu u Grgurićima! Više nećete morati ići u Ston ili Dubrovnik i trpati zamrzivače jer ćete kod mene uvijek imati svježu junetinu, teletinu, svinjetinu, janjetinu i piletinu s hrvatskih farmi. Imamo i ćevape i pljeskavice koje sam pravim, suhog mesa, ljutih umaka, kruha i pive. Cijene su slične gradskim, nije ništa pretjerano skupo – ističe i poziva:

- Zapratite stranicu na kojoj ćete redovno vidjeti sve obavijesti u vezi radnog vremena, mesa i ostale robe koju ćete moći kupiti – najavio je Antonio, koji inače žvi u Stonu, točnije u Luci.

– Ima već par godina da razmišljam o otvaranju mesnice u Slanome - rekao nam je. - Bilo mi je nevjerojatno da Slano nema mesnicu. Živim u Stonu, gdje sam radio kao mesar i dosta je kupaca bilo iz Slanoga. Stalno su se žalili da po meso moraju u Grad ili u Ston. Bio mi je problem prostor, koji sam jedva našao i to ne u Slanomu nego u Grgurićima - rekao je o svojoj odluci da postane privatnik.

 

18. travanj 2024 21:10