StoryEditorOCM

FESTIVAL SOLI Danas na redu umjetnici, priča o soli, Mare Fjočica...

Piše DV
30. kolovoza 2020. - 09:31
U Solani Ston u okviru 4. Festivala soli jučer je održan program za najmlađe uz radionicu  "Prezence od soli" u organizaciji Doma Marina Držića, nakon čega je Kulturna udruga Aster izvela predstavu "Orlando", dok je večer završila uz  Party s Tonkom Balonkom.

Danas s početkom u 11 sati na Trgu kralja Tomislava završnicu programa Festivala soli otvara Dubrovački simfonijski orkestar s koncertom Brass ansambla. 

U 18 sati novi program u okviru Festivala na kojeg smo posebno ponosni -Komarda Art park nastao u suorganizaciji s Domom Marina Držića. Devet umjetnika će se predstaviti u parku Komarda sa svojim djelima i upoznati posjetitelje svih uzrasta kroz svojevrsnu radionicu sa svojim stvaralaštvom.

Poslijepodne u 18.30 sati na rasporedu je posljednja tura s pričom o Solani. U 20 sat u Velikom Kaštilu , kazališna skupina Kolarin iz Dubrovnika izvest će Lovrićevu "Maru Fjočicu".

Glazbeni i posljednji dio programa u Solani izvest će Tri Mihe, Maro i Đivo  čime će ovogodišnji program biti zaključen.
Napominjemo da se svi programi organiziraju u skladu s mjerama i preporukama HZJZ.
 
20. travanj 2024 15:39