StoryEditor
PelješacHITNI MEDICINSKI PRIJEVOZ IZ OREBIĆA

Duševno rastrojeni 41-godišnjak htio poletjeti s hitnim medicinskim prijevozom

Piše DV
4. travnja 2019. - 12:15
Hitni medicinski prijevoz jučer je u Orebiću bio zaustavljen nemilim incidentom, koji je na kraju, srećom, prošao bez posljedica.
Naime, nakon što je ukrcan pacijent sa srčanim infarktom kako bi što prije bio dovezen u bolnicu, u helikopter se, na iznenađenje svjedoka koji su nam prepričali ovaj događaj, ukrcao mlađi čovjek koji je želio poletjeti s njima.
Zbog toga je morala intervenirati policija, čiji su ga službenici jedva izbacili iz helikoptera, kaže nam svjedok događaja. Čak je htio unijeti i biciklu u helikopter, ali u tom naumu, kao ni da poleti s njima, nije uspio.
Davorka Bečić, glasnogovornica PU Dubrovačko-neretvanske, potvrdila je ovaj nemili događaj i istaknula kako je jučer, 3. travnja u 11.30 sati, na nogometnom igralištu u Orebiću prilikom sanitetskog prijevoza pacijenta, 41-godišnjak iz Zagreba u stanju duševnog rastrojstva ometao polijetanje helikoptera.
Nakon što su ga policajci savladali, predan je na liječenje na Psihijatrijski odjel u Općoj bolnici Dubrovnik. Tijekom incidenta nitko nije ozlijeđen, a hitan medicinski prijevoz zrakom uspješno je realiziran.
loading...

Izdvojeno

05. srpanj 2020 12:31