StoryEditorOCM
NeretvaVAŽNI KORACI

U Kuli Norinskoj potpisan ugovor za uspostavu centra zaštićenih prirodnih vrijednosti, predstavljen idejni projekt Srednje glazbene škole Metković

Piše Dv
10. svibnja 2021. - 13:32

U Kuli Norinskoj potpisan je Sporazum o partnerstvu za uspostavu interpretacijsko-edukacijsko-istraživačkog centra zaštićenih prirodnih vrijednosti doline Neretve.

Sporazum su potpisali župan Nikola Dobroslavić, ravnateljica RRA DUNEA Melanija Milić, načelnik Općine Kula Norinska Nikola Krstičević i ravnateljica JU za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode DNŽ Marijana Miljas Đuračić, a radi se o projektu vrijednosti 32 milijuna kuna. Provodit će se na području Novih Sela, a bit će financiran sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost te sredstvima iz fondova Europske unije.

U Metkoviću je također danas predstavljen idejni projekt Srednje glazbene škole Metković, koji je pred svojom realizacijom i koji Dubrovačko-neretvanska županija planira realizirati kroz EU fondove. Prezentaciji su uz župana Nikolu Dobroslavića sa zamjenicima Žaklinom Marević i Joškom Cebalom te gradonačelnika Metkovića Dalibora Milana nazočili i saborski zastupnik Branko Bačić te državni tajnik Frano Matušić.

25. travanj 2024 02:40