StoryEditorOCM
NeretvaSkokovi u Neretvu

Pršut Tomislavu Krešiću, zlatna medalja Juri Paviću

Piše Stanislav Soldo
18. srpnja 2022. - 07:29

I Metković ima svoje skokove sa mosta. Tradicionalno ih organizira udruga "Ispod mosta". Skače se sa Lučkog mosta u Neretvu a natjecatelji se osim za novčane nagrade bore i za pršut. 

U skokovima za mladež s male skakaonice prvo mjesto, zlatnu medalju, pehar i prigodni poklon osvojio je Andrej Rezić. Srebrenu medalju, pehar i prigodni poklon osvojio je Viko Đulijani, a brončanu medalju, pehar i prigodni poklon Jure Vištica. Nagrade im je dodijelio zamjenik gradonačelnika Robert Doko, piše metkovic.hr.

U natjecanju za pršut pobijedio je Tomislav Krešić, a nagradu, medalju i prigodni poklon dodijelio mu je predsjednik Sportske zajednice Grada Metkovića Ante Zovko.

U skokovima s velike skakaonice prvo mjesto, zlatnu medalju, pehar i novčanu nagradu od 500 kn osvojio je Viko Đulijani. Srebrenu medalju, pehar i novčanu nagradu od 300 kn osvojio je Jure Pavić, a brončanu medalju, pehar i novčanu nagradu od 200 kn Ivan Veraja. Nagrade im je dodijelio gradonačelnik Dalibor Milan.

Prvo mjesto u skokovima s mosta osvojio je Jure Pavić, koji je dobio o zlatnu medalju, novčanu nagradu od 500 kn i prigodne poklone. Viko Đulijani osvojio je srebrenu medalju, novčanu nagradu od 200 kn te prigodne poklone, a Tomislav Krešić brončanu medalju, novčanu nagradu od 200 kn te prigodne poklone.

Program je vodio Goran Komazin Meka. 

20. travanj 2024 05:58