StoryEditorOCM
NeretvaPlenković u Metkoviću

Pobijediti ćemo na svim izborima iduće godine. Građani prepoznaju ispravan smjer ove Vlade

Piše Stanislav Soldo
19. travnja 2023. - 19:07
Metkovic, 190423. Premijer Andrej Plenkovic na obiljezavanju 33. obljetnice HDZ-a u Dubrovacko-neretvanskoj zupaniji, koja se odrzala u prostorijama Gradskog kulturnog sredista Metkovic. Na fotografiji: Andrej Plenkovic.Bozidar Vukicevic/Cropix

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković posjetio je u srijedu poslijepodne Metković gdje je sudjelovao na obilježavanju 33.obljetnice osnutka HDZ-a u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

Imamo dvije piste po kojima radimo za interese hrvatskog naroda. To su nadi zacrtani izazovi i vanjski faktori sa kojima se moramo nositi. U strateškom smislu smo odradili sve ključne projekte uz političku i gospodarsku stabilnost zemlje uz očuvanje standarda građana. Najvažnije je spajanje Hrvatske. Danas kad smo zaokružili taj projekt možemo biti zadovoljni, rekao je Plenković obraćajući se stranačkim članovima i simpatizerima u prepunom Gradskom kulturnom središtu.

Sve se mijenja na bolje. Hrvatska je dio schengenskog prostora, euro zone. Ušli smo među pet zemalja koje imaju najbrži gospodarski oporavak. Pred nama je sjajna turistička sezona koja će biti bolja od 2019, kazao je Plenković. Nezaposlenost je prepolovljena, umirovljenicima su osigurani paketi pomoći, učenicima besplatne knjige i besplatne marende dodao je, posebno naglasivši brigu aktualne Vlade za Hrvate u BiH.

Govoreći o aktualnom političkom trenutku Plenković je kazao da je Hrvatska politički stabilna zemlja naglašavajući da iduće godine slijede parlamentarni, europski i izbori za predsjednika RH te da će hrvatski građani znati prepoznati ispravan smjer ove vlade i u budućnosti.

19. travanj 2024 23:41