StoryEditorOCM
Neretva‘SRCE ZA DJECU NERETVE‘

Oprema žurno uručena Domu zdravlja Metković

Piše DV
17. ožujka 2020. - 14:04
Iako je planirano da se 23. ožujka u 12 sati u Metkoviću održi svečana primopredaja donacije opreme nabavljene u sklopu humanitarne akcije “Veliko srce za djecu Neretve”, zbog mjera nadležnih tijela radi obuzdavanja širenja pandemije koronavirusa COVID-19, organizator akcije Institut za promicanje i razvoj doline Neretve bio je prisiljen otkazati planirani događaj.
U svrhu opće mobilizacije zdravstvenog sustava radi sprječavanja širenja pandemije, oprema koja je prikupljena u akciji “Veliko srce za djecu Neretve” žurno je od strane Instituta uručena Domu zdravlja Metković prikladnim dopisom.
Radi se o sljedećoj opremi koja se žurno stavlja u funkciju: sanitetsko vozilo, patronažno vozilo, CTG uređaj za potrebe rodilišta, defibrilator za djecu, defibrilator za odrasle, kardio fotelja za sanitetsko vozilo, dvije kardio stolice za sanitetska vozila, hitna medicinska oprema za pedijatrijsku ordinaciju, te prigodne majice s logom za Dom zdravlja Metković i Dom zdravlja Ploče.
U ime svih članova Instituta za promicanje i razvoj doline Neretve, od srca se zahvaljujemo svima koji su pomogli akciju “Veliko srce za djecu Neretve”, obavijest je predsjednika Instituta za promicanje i razvoj doline Neretve Antonija Volarevića.
16. travanj 2024 20:29