StoryEditor
NeretvaZapošljavanje│

Grad Opuzen traži pročelnika/pročelnicu jedinstvenog upravnog odijela

Piše D.V.
15. listopada 2021. - 07:39

Grad Opuzen traži pročelnika/pročelnicu jedinstvenog upravnog odijela. Uz opće uvijete za prijam u službu, punoljetnost,hrvatsko državljanstvo, zdravstvenu sposobnost kandidati moraju biti magistri struke ili stručni specijalisti pravne ili ekonomske struke sa najmanje jednom godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima uz organizacijske sposobnosti i komunikacijske vještine te položen državni ispit.

Iznimno, na radno mjesto pročelnika/pročelnice jedinstvenog upravnog odjela može biti imenovan sveučilišni prvostupnik struke, odnosno stručni prvostupnik pravne ili ekonomske struke koji ima najmanje 5 godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima.

Povjerenstvo za provedbu javnog natječaja analiziralo je četiri pristigle prijave na natječaj od kojih tri ne ispunjavaju formalne uvijete natječaja, objavljeno je na mrežnim stranica grada Opuzena, dok će se za kandidatkinju koja ispunjava formalne uvjete provesti prethodna provjera znanja i sposobnosti putem pisanog testiranja i intervjua koja će se održati u prostorijama Grada Opuzena.

item - id = 1135156
related id = 0 -> 1145943
related id = 1 -> 1145489
30. studeni 2021 11:27