StoryEditorOCM
Korčula"KORONA-GENERACIJA" |

VIDEO Ovako su se predškolci Dječjeg vrtića Korčula oprostili sa svojim dragim odgojiteljicama Ivanom i Boženom

Piše Dora Lozica
27. svibnja 2020. - 22:13
Predškolci Dječjeg vrtića Korčula dosjetili su se na originalan i emotivan način oprostiti sa svojim odgojiteljicama. Budući da je njihovo druženje i učenje naprasno prekinuto prije više od dva mjeseca zbog epidemioloških mjera, a u vrtićke klupe se više neće vraćati, uz pomoć roditelja predškolci su snimili simpatični video kako bi se zahvalili tetama Ivani i Boženi na zajedničkim godinama.

Svaki je vrtićan svoj kratki isječak snimio kod kuće nakon čega su sve isječke uklopili u video. Tete Ivanu i Boženu, ali i sve djelatnike Dječjeg vrtića, posljednji je put pozdravila „korona generacija“, a na video je, u ime djelatnika vrtića, odgovorila pedagoginja Tanja.

- Uspjeli ste me rasplakati divnim videom, hvala vam! Žao mi je što nismo uspjeli s vama poći na izlet i olimpijadu, što nismo otplesali stare bale i linđo, što je naša igra, druženje i učenje naglo prekinuto bez najave. Hvala vam „korona generacijo“ što ste nas podsjetili da je svaki dan s vama proveden u vrtiću bio dragocjen i što ste izrasli u divne predškolce i buduće školarce na ponos svih nas, poručila je pedagoginja.

„Korona generaciju“ čine: Agonis Gaxheeri, Lucija Marelić, Dominik Tamburović, Ana Šain, Ivan Đurić, Dea Gregić, Vice Šeman, Mirjana Kršinić, Ivan Blitvić, Maša Linda Jeremić, Paula Unković, Lara Marković, Lucija Vučičević, Marija Strihić, Lorena Pergega, Laura Sansović, Ira Roso.

23. travanj 2024 12:55