StoryEditorOCM
KorčulaPRIZNANJE ŽUPANIJSKOM VATROGASNOM ZAPOVJEDNIKU

BRAVO, SIMBI! Stjepan Simović postao počasni građanin Smokvice, prvi u povijesti Općine

Piše dv
4. veljače 2020. - 14:06
Smokvica je prvi put u svojoj dugoj povijesti dobila počasnog građanina.

Na prijedlog DVD-a Smokvica, Općinsko vijeće Općine Smokvica jednoglasno je donijelo odluku o dodjeli Povelje o proglašenju počasnim građaninom Županijskom vatrogasnom zapovjedniku gospodinu Stjepanu Simoviću.

Povelju je uručio načelnik Kuzma Tomašić na svečanoj sjednici Općinskog vijeća održanoj 02.veljače 2020. godine. Bilo je doista dirljivo gledati predstavnike svih DVD-ova otoka Korčule, Orebića i Metkovića koji su prilikom dodjele nagrade stali iza svoga zapovjednika i time pokazali jedinstvo kakvo se danas nažalost ne viđa tako često. Gospodin Simović, ili jednostavnije „Simbi“ je uvijek bio veliki prijatelj Smokvice.

Smokvica u Simbiju ima čovjeka na kojeg se može pouzdati i osloniti ne samo u velikim elementarnim nepogodama, požarima i sl., već i svakoj drugoj ljepšoj prilici. Zahvaljujemo gospodinu Simoviću na svemu što je do sada napravio u podizanju razine zaštite ljudi i imovine u Općini Smokvica. Od Kandalore 2020. godine Simbi je Smokvičanin, privremeno nastanjen u svojim rodnim Konavlima. Simbi, još jednom hvala na svemu !!!
20. travanj 2024 15:36