StoryEditorOCM
KonavleI ONI ĆE USKORO NA ODMOR

Umjesto dnevne ponude raznovrsnih delicija, u Cavtatu osvanula reklama: "S najboljim pogledom na bagere"

Piše DV
12. svibnja 2023. - 14:22
Kakva reklama: Najbolji pogled na bagere! U Cavtatu se našalili, iako ni vlasnicima obližnjeg restorana ni gostima nije baš smiješnoFacebook/Facebook

Jednima je duhovito, drugi su zabrinuti što će ih dočekati kad dođu na odmor, može se iščitati iz komentara na ‘reklamu‘ cavtatskog restorana koji se našalio s pogledom kakvog je s početkom svibnja mogao ponuditi svojim gostima umjesto idilične slike na koju su navikli. Fotografija je objavljena na Facebook grupi Cavtat Travel Community Group.

Provjerili smo, kad će moći izbrisati ovu reklamu.

image

Kakva reklama: Najbolji pogled na bagere! U Cavtatu se našalili, iako ni vlasnicima obližnjeg restorana ni gostima nije baš smiješno

Screenshot/facebook/Screenshotfacebook

Radi se o nesumnjivo važnom projektu za Cavtat, još lani je najavljeno kako će se raditi tri godine, ali se očekivalo da će se u ovo doba godine bageri već povući.

- Vjerujem da će se radovi odvijati do 1. lipnja. Potom slijedi stanka do jeseni. Zahvalio sam svih ugostiteljima i stanovnicima na strpljenju. Dosad nismo imali primjedaba zbog radova. Treba znati da smo 30 godina čekali ovaj projekt vrijedan preko 30 milijuna kuna i siguran sam da će svi biti sretni kad se sve završi. S obzirom na dosadašnji tijek, vjerujem da bi sve moglo biti gotovo i prije najavljenog roka - kaže Božo Lasić, načelnik Općine Konavle.

 

20. travanj 2024 14:38