StoryEditor
KonavlePODIGNIMO LETVICU VISOKO

Prijavite se za sudjelovanje u sportskom kampu za djecu s teškoćama u razvoju!

Piše DV
31. kolovoza 2020. - 10:08
Podignimo letvicu visokologo
U sklopu projekta “Podignimo letvicu visoko” Zajednica sportova Općine Konavle i Općina Konavle organiziraju sportski kamp za djecu s teškoćama u razvoju iz Konavala i šireg dubrovačkog područja te ostalih dijelova Hrvatske. Kamp će se održati od 2. do 5. rujna 2020. u Cavtatu. U kampu će djeca imati priliku isprobati sportove kao što su plivanje i vaterpolo, judo, košarku i stolni tenis (pod stručnim nadzorom trenera i uz pomoć volontera), steći neke nove vještine, družiti se i upoznati nove prijatelje te poznate sportaše. Sudjelovanje u kampu je potpuno besplatno!
Pozivaju se svi zainteresirani roditelji da se prijave za sudjelovanje! Za dodatne informacije o kampu javite se putem e-maila:  info@zsok.hr ili telefonom na 020/301 080, a prijavne obrasce možete pronaći na web stranici Općine Konavle ili Zajednice sportova Općine Konavle.
Projekt “Podignimo letvicu visoko” sufinanciran je sredstvima Europske unije, a provodi se s ciljem uključivanja mladih i djece s teškoćama u razvoju u zajednicu kroz sport. Vrijednost projekta je 1.500.000,00 kn, a sam projekt traje 22 mjeseca. Više o projektu saznajte na www.podignimoletvicuvisoko.eu.

image
EU logo za Podignimo letvicu visoko
logo


 
loading...

Izdvojeno

27. rujan 2020 02:53