StoryEditor
KonavlePRIKUPLJANJE DONACIJA ZA LIJEČENJE I REHABILITACIJU MLADE KONAVOKE

PRIDRUŽITE SE ZA DOBAR CILJ Trčimo za Ninu u nedjelju u Cavtatu!

Piše DV
1. kolovoza 2019. - 12:17
Ove nedjelje u okviru inicijative "Zajedno za Ninu" u Cavtatu se organizira sportski događaj "Trčimo za Ninu". Stoga se pozivaju svi sportski klubovi i svi drugi pojedinci koji sudjelovanjem na ovoj utrci žele doprinijeti u prikupljanju donacija za potrebe dugotrajnog liječenja i rehabilitacije mlade konavoke Marije Nikolete Đivanović (Nine) da dođu na cavtatsku rivu, na Trg dr. Franja Tuđmana, u nedjelju 4. kolovoza u 18:00 sati kada započinje prijava za sve sudionike.

Start utrke je u 19:00 sati a trčat će se cavtatskom rivom, oko Rata natrag do Trga, ukupnom dužinom od 2 kilometra. Utrka se organizira u više kategorija, a sudjelovati mogu i odrasli i djeca. Za dijecu koja neće sudjelovati u utrci organizira se poseban program i igre koje su namjenjene njihovom uzrastu.

Nakon utrke organizirano je proglašenje pobjednika i osvježenje za sve sudionike te večernji zabavni program uz DJ-a.
Organizatori naglašavaju da je za sve sudionike događanja osiguran parking na igralištu ispred osnovne škole na Mećajcu. Parking će biti vidljivo označen te mole da se dođe na vrijeme i vozila ostave na predviđenom parkingu kako se ne bi dodatno stvarala gužva kroz Cavtat.

Svi sudionici utrke moći će umjesto kotizacije uplatiti donaciju za Ninu. Više informacija o ovom događaju i drugim aktivnostima kao i podatke o uplati novčanih donacija na Ninin račun potražite na web stranici www.zajednozaninu.com.hr i na Facebook profilu "Zajedno za Ninu".

Izdvojeno