StoryEditorOCM
Konavle100 žena na Sniježnici

POZIV ZAINTERESIRANIMA HPD Sniježnica organizira uspon na najviši županijski vrh

Piše PSD.
11. ožujka 2017. - 01:00

Povodom Međunarodnog dana žena HPD Sniježnica i ove godine organizira uspon na najviši županijski vrh, vrh Sv. Ilija na planini Sniježnici iznad Konavala. Sve započinje okupljanjem zainteresiranih u subotu 11. ožujka u 08:40 sati u mjestu Kuna Konavoska. Sam uspon kreće u 9 sati. Predviđeno je grupno fotografiranje, popis sudionica za uspomenu, planinarski domjenak pri povratku kao i izležavanje na jednoj od livada. Do vrha (1234 metara nadmorske visine) ima oko 2 sata hodanja po kamenoj stazi iz doba austrougarske. Sudionike uspona vodit će i osiguravati službeni vodiči HPD Sniježnice i pripadnici Gorske službe spašavanja.

Potrebno je ponijeti prikladnu opremu, obuću/odjeću kao i dovoljne količine vode/hrane. Uspon je na vlastitu odgovornost. Cijeli izlet/program završava u popodnevnim satima prije mraka. Bilo bi poželjno najaviti dolazak na Facebook stranicu: HPD SNIJEŽNICA ili na web adresu hpdsnijeznica@yahoo.com  .  

Na navedenim Facebook stranicama ima i više informacija o samom usponu. Nadamo se lijepom vremenu i ugodnom druženju. Nema nas đe ne dođemo, poručuju iz "Sniježnice". 

24. travanj 2024 06:59