StoryEditorOCM
KonavleNakon 30 godina

Poslastica za filmoljupce: U ljetnom kinu Cavtat počinju projekcije, pogledajte što je na programu za vikend

Piše DV
1. srpnja 2022. - 10:52

Potaknuta velikim lanjskim interesom publike TZ općine Konavle odlučila je i ove godine sufinancirati pet trodnevnih vikend projekcija počevši od 3. srpnja. Prvi ciklus prikazat će filmove Sve u isto vrijeme, Malci 2: Kako je Gru postao Gru te Lunana.

Projekcije dječjih filmova počinju u 21 sati, dok je početak ostalih predviđen u 21:30. Ulaznice se mogu kupiti na ulazu u kino 30 minuta prije početka projekcije ili putem web stranice Kina Mediteran, javljaju iz Općine Konavle.

Nakon više od 30 godina u Cavtat je 1. srpnja prošle godine ponovno je vraćeno ljetno kino programima festivala Unseen V. Nakon toga su se, tijekom srpnja i kolovoza, u suradnji TZ općine Konavle i Kina Mediteran, održale četiri vikend projekcije filmova, većinom europskih kinematografija.

image

Cavtatska riva

Tonci Plazibat/Cropix/Cropix

Povratak kina na staro mjesto u Cavtatu mnoge je podsjetilo na djetinjstvo i mladost provedene u tom prostoru, ali, budući Kino Mediteran prikazuje aktualne filmske naslove, s fokusom na najkvalitetnije filmove europske i svjetske kinematografije, ljetno kino je postalo cavtatsko novo mjesto susreta i druženja svih generacija. Ljetno kino posebna je atrakcija i brojnim turistima budući su filmovi titlovani.

 

19. travanj 2024 23:51