StoryEditorOCM
KonavleKONAVLJANIN ZA PRIMJER |

ODGOVORNO PONAŠANJE Zaposlenik Zračne luke Dubrovnik Mario Magud na FB-u javio da je pozitivan na koronu

Piše DV
21. ožujka 2020. - 11:53
Bivši zapovjednik JVP Konavle i današnji zaposlenik Zračne luke Dubrovnik Mario Magud pokazao je iznimno odgovorno ponašanje, objavivši na Facebooku post u kojem svima javlja da je pozitivan na koronavirus:

Dragi moji prijatelji i poznanici,

Nažalost, jutros mi je javljeno da sam i ja + na covid19, uz moje spremaČice. Testirali smo se jučer, kao dio zaposlenih sa Zračne luke Dubrovnik. Pošto nisam imao kontakta sa našom prvooboljelom djelatnicom, virus sam vjerovatno "pokupio" u lokalnom prijenosu, a osim simptoma kašlja i neznatne jednodnevne temperature drugih simptoma nisam imao.

Prvotno se ispričavam svima vama što sam iz neznanja bio aktivan, radio na poslu ili s nekim pričao u mjestu. Molim sve vas koji ste bili sa mnom u kontaktu zadnjih 10 dana da ostanete doma u samoizolaciji, da izbjegnemo širenje ovog virusa! Nadam se da nisam nikoga zarazio, te ukoliko ne osjetite nikakve simptome u narednih sedam do deset dana, znači da ste ok! A to vam svima želim!! Držite mi se svi i sigurno ćemo pobijedit koronu!! - napisao je Magud koji je 2018. preuzeo mjesto savjetnika direktora za zaštitu od požara i sigurnost terminala Zračne luke Dubrovnik.

 
17. travanj 2024 10:24