StoryEditorOCM
KonavleKAO IZ BAJKE

Nije im trebala limuzina, fijakerom su uplovili u bračne vode: mladenci Antonia Kurtela i Đurica Pavlić imali su nezaboravno konavosko vjenčanje, oduševili su nas svojim fotografijama

Piše gb
31. kolovoza 2022. - 21:40

Možda njihovo vjenčanje nije bilo tako razvikano kao ono dubrovačko, u Crkvi svetog Vlaha, ali da je bilo živopisno, to sigurno. Konavoski mladenci Antonia Kurtela i Đurica Pavlić prošlog vikenda su u bračne vode uplovili u fijakeru i oduševili okupljene svatove.

Đurica je Konavljanin s Grude, po zanimanju vodoinstalater, a Antonia je iz Grada, radi kao stručna suradnica na Institutu za more i priobalje Sveučilišta u Dubrovniku. Novopečeni supružnici su zajednički osnovali OPG Ranch Dubrovnik, a trenutačno imaju 7 konja, dvije krave, koze i još puno životinja.

- To nam je hobi, oboje smo od malih nogu oko konja i životinja, to nas je spojilo jer smo radili na jednom ranču skupa u Konavlima. Danas imamo i svoj ranč i svoju ergelu - kazala je Antonia s kojom smo razgovarali lani u svibnju za rubriku Na radnom mjestu.

 

 

 

15. travanj 2024 17:19