StoryEditorOCM
KonavleSVE BOLJI PROGRAMI

Načelnik Lasić primio organizatoricu Unseen festivala

Piše PSD.
30. rujna 2019. - 15:20
Načelnik Božo Lasić primio je u ponedjeljak organizatoricu Unseen festivala, Karlu Crnčević.
Ovom prilikom Crnčević je predstavila program ovogodišnjeg festivala, a načelnik je istaknuo kako ga veseli vidjeti da ova manifestacija ide k tome da postane tradicionalna.
”Svake godine program je sve bolji i bolji, a Općina će i ove godine, kao i prošlih, poduprijeti napore organizatora”, rekao je Lasić.
U sklopu festivala od 2. do 6. listopada ove godine na različitim lokacijama u Cavtatu odvijat će se projekcije novog izdanja Unseena i to u nekoliko programa. Kao i ranijih godina, središnje mjesto u programu zauzima selekcija filmova mladih autora pristiglih po javnom pozivu objavljenom proljetos. Također, nastavlja se praksa programske suradnje s drugim festivalima u Hrvatskoj i regiji što ove godine međuostalim dovodi zagrebački Subversive Film Festival i selekciju filmova iz njihovog ovogodišnjeg programa koju je odabrala kustosica Dina Pokrajac, berlinski festival Mov(i)e Activism koji organizira programe u različitim europskim gradovima s naglaskom na rad s lokalnim zajednicama i broje druge.
25. travanj 2024 18:23