StoryEditorOCM
KonavleNAKON NEMILOG DOGAĐAJA, OGLASILA SE RAVNATELJICA OŠ CAVTAT

Kate Kukuljica: ‘Službene procedure su još uvijek u tijeku, molim za razumijevanje te uzdržavanje od daljnjih komentiranja‘

Piše DV
19. svibnja 2023. - 14:30

- Svjedoci smo da se Osnovna škola Cavtat našla u centru medijske pozomosti vezano za iznošenje brojnih nepotvrđenih inforrnacija o događaju na izletu. Nažalost, zbog neželjene medijske paznje prvenstveno na naše učenike želim naglasiti važne činjenice vezano za postupanja škole - napisala je ravnateljica OŠ Cavtat Kate Kukuljica u svom priopćenju.

- Od prvog saznanja škola je ozbiljno postupila u skladu s dobivenim činjenicama. lzvještaji su podneseni Ministarstvu znanosti i obrazovanja, osnivaču Dubrovačko-neretvanskoj županiji, načelniku Opcine Konavle.

- Izvješće o obavljenim koracima škole podneseno je tijelima škole. Od Agencije Eridan tražen je pisani izvještaj o izletu.

- Službene procedure su još uvijek u tijeku. U svrhu zaštite najboljeg interesa malodobnih osoba svih skupina s njihovim roditeljima, kao i onih koji se ograđuju od samog događaja, molim za razumijevanje te uzdržavanje od daljnjih komentiranja.

- Dopustite nam da neometano i u miru privedemo kraju tekuću školsku godinu kako bismo učenike ispratili na zasluženi ljetni odmor - kaže na kraju.

Podsjetimo, izlet djece iz ove osnovne škole pretvorio se u nemili događaj, o čemu možete čitati OVDJE.

 

20. travanj 2024 17:27