StoryEditorOCM
KonavleUZ MEĐUNARODNI DAN STARIJIH

FESTA U DOMU UMIROVLJENIKA Djeca iz vrtića Gruda darivala starije

Piše DV
1. listopada 2019. - 17:49
U povodu Međunarodnog dana starijih osoba 1.listopada danas su korisnike Doma umirovljenika na Grudi posjetila djeca iz dječjeg vrtića Gruda s tetama. Nakon glazbenog programa koji su najmlađi pripremili, uručili su korisnicima prigodni dar-sliku Doma Konavle, koju su sami naslikali.

Ugodno druženje uz pjesmu i ples nastavljeno je s dragim prijateljima iz Matice umirovljenika-podružnice Konavle koji nas redovito posjećuju, naše korisnike daruju prigodnim poklonima i uvijek obraduju svojim glazbenim programom.

- Svim osobama treće životne dobi čestitamo njihov dan uz želju za dobro zdravlje, puno sreće i lijepih trenutaka u životu - poželjeli su ravnateljica Doma Luce Pušić i njezin vrijedni tim.

Međunarodni dan starijih osoba 1.listopada obilježava se u cijelom svijetu. Naglasak ovog dana je na značaju osiguravanja životne sredine koju treba prilagoditi potrebama i sposobnostima stanovnika treće životne dobi.

Obilježavanjem ovog Dana ujedno se naglašava potreba da se starijim osobama smanji osjećaj da su marginalizirane, izolirane i zaboravljene.
22. travanj 2024 14:16