StoryEditorOCM
KonavleNAČELNIK OPĆINE KONAVLE |

BOŽO LASIĆ: "Iza nas je burna i teška godina suživota s ovim virusom, ali smo preživjeli i gore i izašli jači"

Piše božo lasić/facebook
1. ožujka 2021. - 07:51

"Dragi prijatelji,

Kako je i najavljeno, s ponedjeljka u našoj općini i dalje ostaju na snazi restriktivne mjere borbe protiv pandemije COVID-19. Tarace kafića neće primati goste, treninzi se i dalje ne mogu održavati.

Želim iskoristiti i ovu priliku i još jednom naglasiti kako ove mjere nisu nešto što želimo, već su nešto što moramo provesti. Kako smo čuli prije par dana rapidan rast kakav smo imali je bez presedana u ovih godinu dana bitke s virusom. U razgovoru s dr. Matom Lakićem želim naglasiti ipak kako je pozitivna činjenica da se 14-dnevna kumulativna incidencija polako stabilizira i u danima pred nama očekujemo početak smirivanja stanja.

Svi mi sudionici javnog života, od Stožera, župana, ZZJZ, mene kao načelnika, radimo maksimalno da kod nas stigne što je više moguće doza cjepiva, jedinog definitivnog alata kojeg imamo na raspolaganju u ovoj egzistencijalnoj borbi.

Molim naše ugostitelje, radnike, svekoliko pučanstvo na razumijevanje i odgovornost. Mislite na druge, ali mislite i na sebe. Pridonesite koliko možete stabilnoj epidemiološkoj slici kako bi mogli osigurati zdravlje svih nas, ali i pripremiti turističku sezonu od koje svi živimo.

Iza nas je burna i teška godina suživota s ovim virusom, ali smo preživjeli i gore i izašli jači. I ovaj put ćemo", na svom Facebook profilu napisao je načelmik Općine Konavle, Božo Lasić.

18. travanj 2024 23:23