StoryEditor
KonavleU SUBOTU

Akcija čišćenja pješačko-biciklističke staze Ćiro  

Piše DV
21. svibnja 2020. - 12:57
Nastavlja se čišćenje Ćirove stazeAgroturizam Konavle
Udruga Agroturizam Konavle, u subotu, 23. svibnja nastavlja sa započetom akcijom čišćenja pješačke staze "Ćiro" te pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže.
Akcija će započeti u 7:30 sati okupljanjem ispred Izletišta Ivankovi u Drveniku, gdje će se okupljeni rasporediti u manje grupe i dobiti daljnje upute za rad. Nakon čišćenja, u podne, osigurana je marenda i druženje za sve sudionike. Potrebno je donjeti svoju opremu: trimer, zaštitnu opremu, benzin i kosjer, a ukoliko nemate nešto od navedenog, a imate volje pomoći, također ste dobrodošli, poručuju iz Agroturizma Konavle te mole ukoliko se planirate pridružiti i dati svoj doprinos ovoj akciji, da se javite povratno na mail: ured@agroturizam-konavle.hr ili na telefon 095 124 6333 radi lakše organizacije.
Udruga Agroturizam Konavle, i ovo doba COVIDA 19, nastavlja s intenzivnim radom. Svoj program su prilagodili novonastaloj situaciji i usmjerili se na održavanje i promoviranje pješačko-biciklističkih staza kroz Konavle te aktivnostima namjenjenim boravku u prirodi što je i cilj manifestacije „Proljeće u Konavlima“ koju uspješno provode već 6 godina zaredom.
Nakon što su obnovili sve oznake na pješačkoj staze Cavtat-Radovčići, protekle subote. U zajedničkoj akciji kojoj su se, osim članova Agroturizma Konavle priključili i Moto klub Dvije rote, Biciklistički klub Konavle i Čistoća i zelenilo Konavle očistilo se više od 4 km pješačke staze „Ćiro“ od Čilipa do Zvekovice, dok ovu subotu planiraju očistiti dionicu od Mihanića do Uskoplja. Brojne aktivnosti nastavit će se i nakon akcije čišćenja.
#ĆIRO STAZA
loading...

Izdvojeno

25. svibanj 2020 13:48