StoryEditor
DubrovnikREAGIRAO NA SKUP SDP-a |

ŽUPAN DOBROSLAVIĆ OŠTRO O KONKURENCIJI / SDP je planirao autocestu Dubrovnik-Zagreb preko Trebinja

Piše DV
23. svibnja 2020. - 18:27
Župan dubrovačko-neretvanski Nikola DobroslavićCropix
Župan dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić poslijepodne se osvrnuo na današnju konferenciju vodstva SDP-a u Dubrovniku na čelu s Davorom Bernardićem.

“Podsjetio bih da se SDP u zadnjim desetljećima grubo ogriješio o interesu Dubrovačko-neretvanske županije. Naime, SDP je opstruirao tri ključna projekta za ovu županiju, najprije je to Pelješki most, kojeg su zaustavili gradnju i kojeg su ovdje njihove pristaše nazivali iluzijom za budale. Međutim, naravno most ide dalje, to je svakako i intencija da se Dubrovačko-neretvanska županija utopi u jednu širu regiju, i da Grad Dubrovnik ne bude više županijsko središte, što im također nije uspjelo. I treća je stvar da su trasu autoceste koja bi trebala spojiti Dubrovnik planirali izmjestiti iz naše županije u Hercegovinu, tako da će Dubrovnik-Zagreb ići preko Trebinja, mi smo naravno vratili izradu studijske dokumentacije za tu trasu”, izjavio je Dobroslavić.

Komentirao je i učestale odlaske ministara iz Vlade Andreja Plenkovića, rekavši kako se do sada ni u jednom nije pokazalo da se radi o korupciji.

- Isto se ne može reći za Bernardića koji je nezakonito primio 250 tisuća kuna koje nije smio primiti, ocijenio je župan i SDP pozvao da pažljivije govori o moralu i pozivanju drugih na moralnost, budući da u sastavu imaju jednu od čelnih osoba koja je presuđena za provalu u automobile uz pravomoćnu presudu, izjavio je Dobroslavić koji očekuje pobjedu HDZ-a na predstojećim srpanjskim parlamentarnim izborima.
loading...

Izdvojeno

29. rujan 2020 15:49