StoryEditor
DubrovnikULAGANJE U ZDRAVSTVO |

Župan Dobroslavić i ravnatelj Lulić potpisali ugovor o financiranju nadstandarda prekovremenih sati za liječnike Zavoda za hitnu medicinu

Piše dv
16. veljače 2021. - 11:56
Župan Dobroslavić i ravnatelj Zavoda Lulić potpisali ugovor o financiranju nadstandarda prekovremenih sati za liječnike Zavoda za hitnu medicinuDnŽ

Župan Nikola Dobroslavić i ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu Dubrovačko-neretvanske županije Luka Lulić potpisali su u palači Ranjina ugovor o financiranju nadstandarda prekovremenih sati za pripravnost liječnika ZHM-a DNŽ.

Vrijednost ugovora je 375 tisuća kuna, a sredstva su namijenjena po osnovi prekovremenih sati po pozivima o pripravnosti liječnika u terenskim ispostavama u Metkoviću, Pločama, Korčuli i Blato.

Iza ovoga slijedi potpisivanje ugovora o poticajnim mjerama za zdravstvene radnike u ostalim zdravstvenim ustanovama kojima je Županija osnivač.

Dubrovačko-neretvanska županija i na ovaj način nastavlja ulagati u zdarvstvo, a nedavno su tako nabavljena dva nova vozila za ispostave u Blatu i Korčuli, ističu u Županiji.

Potpisivanju su nazočili i zamjenici župana Žaklina Marević i Joško Cebalo, kao i pročelnica UO za društvene djelatnosti Jelena Dadić.

20. travanj 2021 11:23