StoryEditorOCM
DubrovnikPRIJEM U UPRAVI

Zlatni vozači Auto kluba Dubrovnik Racing kod gradonačelnika Frankovića

Piše dv
8. studenog 2022. - 13:58

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković primio je danas vozače Auto kluba “Dubrovnik Racing”, osvajače prvenstva Hrvatske na kružnim stazama. 

Čestitke povodom postignuća 25. titule klupskog prvaka Hrvatske u ovoj je prigodi uputio gradonačelnik Franković, naglasivši kako automobilizam u gradu ima izvanrednu perspektivu.  Dodao je, kako je vidljiv angažman predstavnika kluba Dubrovnik Racing koji svojim radom i entuzijazmom vozača, zajednički,  iznimno doprinose razvoju ovog sporta. 

“Ispred Grada Dubrovnika želim kazati kako ste se osvajanjem brojnih trofeja i nizom uspjeha ostvarenim na nacionalnim i međunarodnim natjecanjima svrstali i profilirali kao jedni od najboljih. Vjerujem kako bi legenda hrvatskog automobilizma Dubravko Čikor bio izrazito ponosan na vaše rezultate, strast i volju koju unosite u ovaj sport. Sa istim žarom i predanošću nastavite i dalje, na svoje osobno zadovoljstvo, zadovoljstvo vašeg kluba i građana Dubrovnika koji vas vjerno prate i podržavaju”, istaknuo je gradonačelnik.  

Predsjednik kluba Renko Popović i nagrađeni vozači zahvalili su se gradonačelniku na prijemu i uručenim prigodnim poklonima, s porukom kako će u budućnosti činiti sve kako bi trofeji pripali Dubrovnik Racingu. 

24. travanj 2024 20:01