StoryEditor
DubrovnikPRIJEM ZA PRVAKE |

ZLATNI AUTOMOBILISTI KOD GRADONAČELNIKA Mato Franković: ‘Iznimno smo ponosni i sretni zbog vas!‘

Piše Tonči Vlašić
14. rujna 2021. - 16:30
Automobilisti Dubrovnik Racinga na prijemu kod gradonačelnika - Maro Franić, Nikša Stahor, Mato Franković i Žarko KnegoDubrovnik.hr

Čestitao je još jednom gradonačelnik Mato Franković članovima Auto kluba Dubrovnik Racing na novom uspjehu u prvenstvu Hrvatske na kružnim stazama. Dubrovački klub je opet najbolji, a njegovi vozači osvojili su i tri od šest pojedinačnih naslova državnog prvaka: Maro Franić je opet državni prvak u grupi 3, kao i Zoran Kotromanović u grupi 4, a Žarko Knego je slavio u grupi 6.

- Iznimno smo ponosni i sretni zbog vas - naglasio je Franković, koji je nakon što je zaključena sezona na krugu uputio brzojav na adresu kluba, a sad upriličio prijem za članove Auto klub Dubrovnik Racing. Na njemu su bili vozači Maro Franić i Žarko Knego, te član uprave Nikša Stahor.

Članovi Auto kluba Dubrovnik Racing iznijeli su vlastita iskustva i doživljaje s natjecanja ponovivši kako su novi naslov prvaka na kružnim stazama, jedanaesti ukupno, posvetili preminulom predsjedniku kluba i legendi hrvatskog automobilizma Dubravku Čikoru, koji ih je nakon kratke i teške bolesti napustio uoči početka (n)ove sezone, a koji je skupa s njima pripremao sezonu.

Gradonačelnik je istaknuo kako će Grad Dubrovnik nastaviti pratiti i podržavati rad Auto kluba Dubrovnik Racing poželivši mu nove uspjehe, a novi bi mogao stići vrlo brzo. Naime, Dubrovnik Racing je lider Prvenstva Hrvatske na brdskim stazama. Dva 'brda' su do kraja. Buzet, te dubrovačko brdo.

Može se dogoditi da novi naslov klupskog prvaka na brdu Dubrovnik Racing osigura već u nedjelju, 19. rujna, kad se vozi na Buzetu.

item - id = 1127265
related id = 0 -> 1129825
related id = 1 -> 1129609
25. rujan 2021 14:54