StoryEditorOCM
DubrovnikFESTA U ŠULIĆA |

ZAVRŠILE GRADSKE ULIČNE IGRE Ekipa Prijeko/Peline apsolutni pobjednik

Piše kf
4. srpnja 2020. - 22:59
Završene su Gradske ulične igre. Zadnja disciplina u kojoj su ekipe odmjerile snage u parku u Pilama bila je žmurica. U vrlo napetoj i stresnoj igri, nakon pripetavanja s ekipom Roka, pobjedu je odnijela ekipa Lapada.

U disciplini alka najboljom se pokazala ekipa Lapada, dok je vrhunskom igrom pobjedu u basketu zasluženo odnijela ekipa Prijeko/Peline. U treseti su nepobjedivi bili članovi ekipe Pile, a Crnu kraljicu najbolje je odigrala Hladnica. Sveta Marija iskazala se u vrhunskom poznavanju nogometa, a u graničaru i na frnja Prijeko/Peline. Ekipa Roka najbolje je igrala na lastike, a ekipa Centar na puca.

Svakako valja istaknuti ekipa Prijeko/ Peline su apsolutni pobjednici u uličnim igrama, osvojili su najviše bodova. Na drugom mjestu je Roko, a na trećem ekipa Pile. Potom redom Zlatni potok, Lapad, Sveta Marija, Ploče, Centar, Hladnica, Karmen, Nesvrstani i Bulevar. Ekipe su se kroz nekoliko vikenda natjecale u deset disciplina. Bilo je zabave, druženja, smijeha, stjecanja kondicije, prisjećanja na djetinjstvo, ali ono najbitnije gradske ulice napokon su odzvanjale igrom.

Medalje najboljima podijenjene su u Šulića, a festa se nastavila uz dobru zabavu, pretpostavljamo i kupanje. Vjerojatno su pali i dogovori za sljedeće, druge po redu Gradske ulične igre koje s nestrpljenjem očekujemo.
19. travanj 2024 17:22