StoryEditorOCM
DubrovnikU VIRTUALNOM IZDANJU

Započela je Smotra Sveučilišta u Dubrovniku

Piše dv
18. svibnja 2021. - 16:57

Osma Smotra Sveučilišta u Dubrovniku održava se u virtualnom izdanju do petka, 21. svibnja preko Zoom platforme. Kroz ovaj tjedan, svaki dan od 10 sati predstavljat će se sveučilišni odjeli, studiji i stručne službe uz sudjelovanje nastavnika, studenata, alumnija i nenastavnog osoblja. Zainteresirani budući studenti mogu saznati sve informacije važne pri odluci o izboru studijskih programa.

Smotru je otvorio rektor Sveučilišta u Dubrovniku prof. dr. sc. Nikša Burum koji je tom prigodom istaknuo kako uz ljepotu Grada, osiguran smještaj i prehranu studenata, Dubrovnik može ponuditi personalizirani pristup nastavi na Sveučilištu u Dubrovniku uz kvalitetan nastavni i znanstveni kadar što potvrđuju brojni uspjesi poput nedavnog uvrštavanja na svjetsku ljestvicu rangiranja sveučilišta RUR - Round University Ranking. Nakon otvorenja, uslijedilo je predstavljanje Odjela za ekonomiju i poslovnu ekonomiju te Odjela za komunikologiju.

Program se nastavlja sutra predstavljanjem Odjela za primijenjenu ekologiju, Odjela za elektrotehniku i računarstvo te Pomorskog odjela. U četvrtak su na rasporedu predstavljanja Odjela za umjetnost i restauraciju, sveučilišnog studija Povijest Jadrana i Mediterana te stručnog studija Sestrinstvo. U petak će se predstaviti Ured za profesionalnu orijentaciju i savjetovanje studenata, Služba za međunarodne odnose i istraživačke projekte, Sveučilišni sportski savez, Studentski centar, Studentski dom i Studentski zbor.

Na Smotri Sveučilišta u Dubrovniku budući studenti svake godine informirati o studijskim programima, postignućima u pojedinim područjima, opremljenosti odjela, stručnoj praksi, ERASMUS programu mobilnosti, smještaju, studentskom životu i o još mnogo toga. Poveznica za prijavu na virtualnu Smotru je sljedeća:

Meeting ID: 656 788 9333

Passcode: smotra

18. travanj 2024 12:05