StoryEditorOCM
DubrovnikWARZONE REBIRTH TURNIR |

UZ MEĐUNARODNI DAN MLADIH Besplatni online gaming turnir u Dubrovniku, nastupilo 8 ekipa, predstavljene nove igre za gamere

Piše DV
29. kolovoza 2021. - 08:51
U subotu 28. kolovoza je održan besplatni online gaming Warzone Rebirth Trio turnirZajednica tehničke kulture Grada i DNŽ

U subotu 28. kolovoza je održan besplatni online gaming Warzone Rebirth Trio turnir. Na turniru je nastupilo 8 ekipa, a pobjedu je odnijela ekipa Effective iz Kutine, koji su kao nagradu osvojili PS/STEAM vouchere.

Prije početka turnira ekipa iz Kenova Gaminga je u prijenosu uživo gledateljima od 19.30 posredstvom Facebook stranice napravila pregled novih igara što ubrzo izlaze: Battlefield 2042, Halo infinite, Call of duty Vanguard. Osvrnuli su se i na nadolazeće nogometne igre Fifa 22, Efootbal i UFL.

Turnir su u sklopu proslave Međunarodnog dana mladih održali Informatički klub Futura i Kenova Gaming u suradnji s Zajednicom tehničke kulture Grada Dubrovnika. Improvizirani studio za prijenos uživo je kao i prošlih turnira bio smješten u tehničkoj radionici u sklopu Centra za mlade Dubrovnik.

20. travanj 2024 14:40