StoryEditorOCM
DubrovnikZADOVOLJNI POTRAŽNJOM |

United Airlines povećava broj operacija prema Dubrovniku!

Piše dv
14. svibnja 2021. - 14:10

Američka aviokompanija, United Airlines, povećava broj tjednih operacija na novoj liniji između New Yorka i Dubrovnika, piše Croatian Aviation

Manje od mjesec dana od najave uvođenja redovne linije između New Yorka (Zračna luka Newark) i Dubrovnika, iz dubrovačke nam je zračne luke potvrđeno kako će United Airlines u ovogodišnjem ljetnom redu letenja nadodati još jedan tjedni let na ovoj novoj liniji!

Kompanija je prvotno najavila tri tjedna leta, s polaskom iz New Yorka svakog ponedjeljka, četvrtka i subote, a u narednim danima u prodaji će se naći i letovi svakog petka! Povratak iz Dubrovnika je sljedećeg dana, dakle utorkom, petkom, subotom i nedjeljom. 

United će se na ovaj način po broju operacija između New Yorka i Dubrovnika izjednačiti s brojem operacija Delta Air Linesa na istoj liniji, a Dubrovnik ovime dobiva osmi let tjedno prema New Yorku!

Kompanija je izuzetno zadovoljna potražnjom na ovoj novoj liniji prema Dubrovniku i gotovo je sigurno da će zrakoplovi ovog ljeta biti rasprodani. Iz tog razloga u prodaju je pušten i dodatni let s polaskom iz New Yorka svakog petka.

Iz Dubrovnika prema New Yorku direktni let dostupan je utorkom, srijedom, te po dva leta petkom, subotom i nedjeljom!

Na svim letovima najavljeni su zrakoplovi tipa B767-300ER kapaciteta 214 putnika. S novim operacijama petkom, United će prema Dubrovniku ponuditi dodatnih 5.564 sjedala.

20. travanj 2024 00:10