StoryEditorOCM
DubrovnikPU DUBROVAČKO- NERETVANSKA

Uhićen jedan napadač na taksiste, svima prijeti do tri godine zatvora

31. srpnja 2017. - 14:34

Danas je pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske priveden mladi Splićanin (21) koji je u nedjelju 30. srpnja uhićen na području Splita zbog sumnje da je sudjelovao u grupi koja je narušavala javni red i mir u petak 28. srpnja oko 11.30 sati na državnoj cesti D- 8 kod mjesta Zvekovica. Do narušavanja javnog reda i mira došlo je od strane više osoba od kojih je jedna zadobila teže, a dvije lakše ozlijede te je, nakon ukazane liječničke pomoći u Općoj bolnici Dubrovnik, jedna osoba je zadržana na daljnjem liječenju.

Dubrovačka je policija, provodeći kriminalističko istraživanje, utvrdila tko su počinitelji, te je za njima raspisana potraga i poduzete mjere traganja. Ostali, još neuhićeni sudionici incidenta koiji je okarakteriziran kao tučnjava su dvojica 22-godišnjaka, jedan 29-godišnjak i jedan 21-godišnjak. Svi su iz Splita i protiv njih je podnesena kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela sudjelovanja u tučnjavi. Za sada su nedostupni, za njima je raspisana potraga i poduzimaju se mjere traganja.

Inače, neslužbeno doznajemo kako su svi napadači članovi Torcide koji su se vraćali iz Danske te da im za to kazneno djelo Kazneni zakon RH predviđa kaznu u trajanju do tri godine zatvora.
 

17. travanj 2024 16:29