StoryEditorOCM
DubrovnikGRAD DUBROVNIK |

U VRIJEDNOSTI OD 2,5 MILIJUNA KUNA Objavljena javna nabava za izvođenje radova uređenja parkinga Gradac

Piše Dv
28. kolovoza 2020. - 11:21
Sanitat Dubrovnik d.o.o. kreće u realizaciju projekta hortikulturne revitalizacije i ozelenjivanja te uređenja parking platoa pored parka Gradac. Za izvođenje radova uređenja raspisana je javna nabava procijenjene vrijednosti 2,5 milijuna kuna bez PDV-a. Ovaj prostor u kontaktnoj zoni povijesne jezgre se koristi kao parkiralište na otvorenom, a razina uređenosti komunalne infrastrukture i hortikulture platoa nije primjeren za lokaciju u neposrednoj blizini perivoja Gradac i lokaliteta Danče.

Obuhvat parkirališta sada je obrubljen betonskim cestovnim rubnjacima, parkirališna podloga je šljunčana, neadekvatne površinske obrade, s ulegnućima koja zadržavaju kišnicu. Ujedno ne postoji sustav oborinske odvodnje, a rasvjeta organizirana je rubom platoa te je nedostatna.

Na prostoru površine 1761,37 četvornih metara projektom uređenja izvršit će se izmjena podloge platoa uz adekvatno niveliranje i ozelenjivanje, a obavit će se i nadogradnja postojećih nasada te ugraditi sustav za automatsko navodnjavanje. Sve će se raditi sukladno smjernicama Konzervatorskog odjela Dubrovnik, čime bi se nakon trideset godina dobila urednija i primjerenija površina platoa.

Ponuditelji svoje elektroničke ponude moraju dostaviti u Elektronički oglasnik javne nabave RH najkasnije do 18. rujna 2020. godine u 10 sati, a rok završetka izvođenja radova je 120 kalendarskih dana od dana uvođenja ugovornog izvođača u posao.
19. travanj 2024 20:17