StoryEditorOCM
DubrovnikPrilike koje ne smijete propustiti

U potrazi si za poslom? Imamo rješenje!

Piše PROMO
10. srpnja 2024. - 08:56

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta.

 

Pridruži se strastvenom timu Hrvatskog Telekoma od preko 4000 zaposlenika i zajedno razvijaj svijet tehnologije kao Tehničar za telekomunikacije (m/ž). Ponuda ti uključuje rad u smjenama koji s tobom dogovaramo svaki mjesec, podršku mentora prva dva mjeseca, dodatak za prehranu, dvije vrste bonusa svaki mjesec ovisno o tvojim rezultatima, službeni laptop, tablet i mobitel. Ako voliš raditi s ljudima i rješavati prave tehničke probleme na terenu, prijavi se do 07. kolovoza.

OTP banka d.d. koja se brzo razvija i želi osigurati svojim klijentima digitalno napredna i suvremena rješenja za poslovanje i život u potrazi je za Samostalnim bankarom (m/ž). Osigurana su ti konkurentna primanja, hibridni način rada u više gradova Hrvatske, ugovor o radu na određeno vrijeme s mogućnošću produljenja te plan profesionalnog razvoja i mentorstva od prvog dana. Ako si pristupačan i voliš predlagati nova rješenja, postani dio tima i prijavi se do 15. srpnja.

Deichmann trgovina obućom, d.o.o. kao najveći prodavač obuće u Europi želi postati najbolji maloprodajni lanac obuće za kupce. U ostvarenju tog cilja, zapošljavaju novog Prodavača (m/ž) u Dubrovniku. Nude ti ugovor na određeno (zamjena za bolovanje), zanimljiv, dinamičan i raznolik posao, redovitu i stimulativnu plaću, božićnicu, Deichmann poklon-karticu i popuste za zaposlene. Ako uvijek želiš biti u trendu s modom, voliš cipele i posao s kupcima ti predstavlja izazov, prijavi se na oglas najkasnije do 15. srpnja.

Farmacia kao dio Atlantic Grupe ekspert je u pružanju vrhunske ljekarničke skrbi pacijentima koji očekuju više. U više gradova Hrvatske, Zagrebu, Samoboru, Novalji, Puli i Dubrovniku traže novog  Farmaceutskog tehničara (m/ž). U Farmacia Centaru ekspertize osigurani su ti programi mentoriranja, savjeti istaknutih ljekarnika, liječnika i drugih stručnjaka te potpunu podršku u pružanju ljekarničke usluge pacijentima. Ako ste dobri u komunikaciji s pacijentima i klijentima te pružanju neposredne ljekarničke skrbi, kao i rješavanju laboratorijskih zadataka, pošalji prijavu do 28. srpnja.

TISAK plus d.o.o. kao najveći maloprodajni lanac kioska te vodeći hrvatski distributer tiskovina, duhanskih proizvoda i pre-paid bonova operatera zapošljava Vozača distributera(m/ž) u Dubrovniku, Splitu, Šibeniku, Zadaru i Poreču. Nude ti rad u motivirajućem timu, mogućnost napredovanja unutar kompanije, plaćene troškove prijevoza i naknadu za topli obrok. Ako posjeduješ vozačku dozvolu i zainteresiran si za distribuciju tiskovina, požuri i prijavi se do 25. srpnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu!

 

10. srpanj 2024 08:56