StoryEditorOCM
DubrovnikOD INFORMACIJE, ULAZNICA DO SUVENIRA

U Luži u prostoru bivšeg ‘Kraša‘ otvoren Kulturno informativni centar

Piše dv
15. srpnja 2022. - 11:42

Potreba za središnjim prostorom gdje će se prezentirati i promovirati svi oblici kulturnih djelatnosti na gradskom području te mogućnost kupnje ulaznica na jednom centralnom mjestu, razlog je otvaranja KIC-a u atraktivnom prostoru ispod Zvonika.

Tako je svoja vrata u prizemlju Luže, u prostoru gdje je donedavno bila trgovina Kraš ovih dana otvorio Kulturno informativni centar, odnosno dubrovački KIC.

KIC djeluje u sklopu Javne ustanove Kinematografi Dubrovnik, a tijekom ljetnih mjeseci svoj info pult u sklopu istog ima i Turistička zajednica Dubrovnik.

Tako će se na jednom mjestu moći dobiti informacije o kulturnim i zabavnim događanjima u Gradu te kupiti ulaznice za iste, pronaći suveniri vezani uz naše kulturne ustanove ali i jedinstveni pokloni izrađeni od strane umjetnika. Uz ulaznice za programe Dubrovačkih ljetnih igara, Linđo, Dubrovački simfonijski orkestar, Kinematografe kao i brojne nezavisna događanja, gosti Dubrovnika uz turističke informacije u KIC-u mogu kupiti i aplikaciju za Dubrovnik Pass.

Sve to ovaj prostor smješten u vrlo prometnom dijelu našeg grada čini jedinstvenom točkom susreta i suradnje kulturnog i turističkog sektora, koji će u budućnosti rasti i nadograđivati se novim sadržajima.

19. travanj 2024 06:30