StoryEditorOCM
DubrovnikPROMOCIJA ZIMSKE PONUDE

U Dubrovniku boravi grupa turističkih novinara i agenata iz zemalja regije

Piše dv
4. studenog 2022. - 14:42

S ciljem promocije dubrovačke zimske ponude, od 2. do 6. studenog, u Dubrovniku boravi grupa turističkih novinara i agenata iz zemalja regije, u organizaciji Hotela Rixos Premium Dubrovnik te u suorganizaciji Turističke zajednice grada Dubrovnika.

Za 53 novinara i agenata iz Hrvatske, Slovenije, Srbije te Bosne i Hercegovine pripremljen je bogat program kako bi se što bolje upoznali sa destinacijom. Osim razgleda Grada uz obilazak kulturnih znamenitosti, za novinare i agente organiziran je i nastup FA Linđo u Lazaretima kako bi im se predstavila kulturna baština Dubrovnika.

Direktor Turističke zajednice grada Dubrovnika, Miro Drašković, poželio je svima dobrodošlicu i prezentirao različite zimske programe koje organizira TZ Grada Dubrovnika i Grad Dubrovnik, besplatne tematske razglede Grada, nastupe FA Linđo, bogat program Dubrovačkog zimskog festivala, program Dočeka Nove godine, ali i manifestacije koje slijede nakon DZF-a, kao što su Festa sv Vlaha, Dubrovački karnevo, Valentinovo i drugo.

Uz ostale zimske programe, Dubrovački zimski festival nudi bogat i raznovrstan gastronomski, kulturni i glazbeni program te će se nastaviti jaka promocija u regiji kako bi privukli što veći broj gostiju u Dubrovnik.

20. travanj 2024 07:40