StoryEditor
DubrovnikTRAGIČAN KRAJ POTRAGE|

U Bibinjama pronađeno tijelo Michaela Wolfa za kojim se tragalo od nedjelje navečer

Piše DV
11. srpnja 2020. - 14:06
Nakon što je jučer poslijepodne u moru u lučici Lipauska u Bibinjama pronađeno tijelo muške osobe, djelatnici PU zadarske potvrdili su kako je riječ o nestalom 27-godišnjem Michaelu Wolfu.
Iz policije javljaju kako na tijelu preminulog nisu pronađeni nikakvi tragovi koji bi upućivali na kazneno djelo.Tijelo nesretnog mladića navodno je pronašao mještanin roneći u blizini lučice.
Michael Wolf je iz Dubrovnika, a zadnji je put viđen u toj uvali na plastičnom brodu u nedjelju navečer, 5. srpnja, oko 22,30 sati.
Službenici MRCC Rijeka pokrenuli su koordiniranu akciju traganja za nestalim Michaelom Wolfom, državljaninom Republike Hrvatske, čiji nestanak je dojavljen u nedjelju, 5. srpnja u 23.05 sati, nakon pronalaska napuštene brodice s osobnim dokumentima nestaloga, ispred lučice Lipauska u mjestu Bibinje. Odmah po zaprimanju dojave iz MRCC Rijeka pokrenuta je koordinirana akcija traganja i spašavanja za nestalim, u suradnji s Lučkom kapetanijom Zadar te službenicima Postaje pomorske i aerodromske policije Zadar (PPAP Zadar).
loading...

Izdvojeno

10. kolovoz 2020 02:22