StoryEditorOCM
Dubrovnikotvorena radna mjesta

Traži se ravnatelj škole, a na jedan od natječaja Dubrovačko-neretvanske županije nitko se ne javlja

Piše Silvia Rudinović
25. veljače 2023. - 22:13

Dubrovačko-neretvanska županija poništila je javni natječaj za prijam u službu u upravna tijela, objavljen 18. siječnja, jer se nitko nije javio. Natječaj je bio raspisan za mjesta višeg savjetnika I u Upravnom odjelu za obrazovanje, kulturu i sport, a tražio se magistar ili stručni specijalist građevinske ili arhitektonske struke s najmanje četiri godine radnog iskustva na odgovarajućim poslovima. Nije prvi put da se na isti natječaj nitko ne javlja. Za vježbeničko radno mjesto u Metkoviću, u Upravnom odjelu za opću upravu i i imovinskopravne poslove, tražili su magistra ili stručnog specijalista pravne struke.

Školski odbor Osnovne škole Antuna Masle u Orašcu raspisao je natječaj za ravnateljsko mjesto u idućem petogodišnjem mandatu. Među ostalim uvjetima, navodi se kako kandidati moraju imati najmanje osam godina radnog iskustva u školskim ili drugim ustanovama u sustavu obrazovanja ili u tijelima državne uprave nadležnim za obrazovanje, od čega najmanje pet godina na odgojno obrazovnim poslovima u školskim ustanovama.

Grad Dubrovnik traži višeg referenta I radi obavljanja vježbeničkog staža u Upravnom odjelu za poslove gradonačelnika Grada Dubrovnika i arhivara u Upravnom odjelu za gospodarenje imovinom, opće i pravne poslove.

24. travanj 2024 01:47