StoryEditorOCM
DubrovnikNIKAD NE RECI NIKAD|

Tomislav Tomašević na čelo NO Zagrebačkog holdinga stavio bivšu direktoricu tvrtke Razvoj golf koja je njegovu Zelenu akciju tužila za klevetu

Piše dv
15. lipnja 2021. - 10:44

Gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević u ponedjeljak je imenovao Suzanu Brenko za novu predsjednicu Nadzornog odbora Zagrebačkog holdinga. Gradonačelnik je Brenko predstavio kao iskusnu menadžericu s više od dvadeset godina iskustva koja je karijeru je započela u Ministarstvu financija kao devizni inspektor da bi nakon osam godina prešla u privatni sektor. Između ostalih bila je i direktorica tvrtke Razvoj golf koja je, podsjetimo, tužila Zelenu akciju, odnosno odgovorne osobe Željku Leljak Gracin, Enesa Ćerimagića i Luku Tomca za klevetu o čemu je na dubrovačkom sudu početkom ovog mjeseca održano prvo sudsko ročište. A jedan od osnivača Zelene akcije i njezin predsjednik bio je Tomislav Tomašević na čijoj su izbornoj listi platforme Možemo na prošlogodišnjim parlamentarnim izborima za 10. izbornu jedinicu bili i kandidati iz Srđ je Grad. Aktualni zagrebački gradonačelnik tijekom ovogodišnjih lokalnih izbora u Dubrovniku je dao potporu kandidatu za dubrovačkog gradonačelnika Đuru Caporu i listi Srđ je Grad.

Evo kako je Tomašević u Dubrovniku govorio o javnom interesu i rušenju koncesije za tvrđavu Imperial na Srđu uoči parlamentarnih izbora 2020. godine. (video sa FB stranicce platforme Možemo=. 

25. travanj 2024 10:17