StoryEditorOCM
DubrovnikLOKALNI IZBORI 2021.|

TOLIĆ PORUČIO DOBROSLAVIĆU Ja jesam budući župan, pa sam doista i vaš kolega

Piše DV
13. svibnja 2021. - 14:53
Izbori 2021
Roko Tolić, nezavisni kandidat za dubrovačko-neretvanskog župana s potporom SDP-a i HNS-aIzborni Stožer Roka Tolića

Kandidat za župana Dubrovačko-neretvanske županije, Roko Tolić, reagirao je na istup aktualnog župana i kandidata HDZ-a za još jedan mandat župana Nikole Dobroslavića.

"Dragi gospodine Dobroslavić,

Hvala vam na ovome „mladi kolega“. Neću to shvatili kao patroniziranje jer ja jesam budući župan pa sam tako doista i Vaš kolega. A što se tiče ovoga mladi... Ja jesam puno mlađi od Vas, u naponu snage i najboljim godinama. 

Podsjetit ću Vas da sam još uvijek u menadžmentu Zračne luke Dubrovnik (premda mi otvoreno prijetite poslom) te da Zračna luka Dubrovnik ove godine nije zapošljavala sezonske radnike zato što uslijed pandemijskog efekta pada prometa za njima, na žalost, još nije bilo potrebe. 

No, niti želim niti hoću uvlačiti u kampanju najbolje poduzeće koje sam stvarao i u koje sam utkao puno uspjeha zajedno sa stotinama stalnih i sezonskih radnika. Čak i kao župan imat ću otvorene i sasvim zakonske mogućnosti da aktivno doprinosim boljitku aerodroma. Samo....ja znam i stalo mi je, a Vi?

Iznosite lažne iznose i lažne štete, pri tom ne znajući kad se nešto dogodilo, zašto i s čijom odgovornosti.

Daljnjih aluzija na Vaša promišljanja o oličenjima poštenja ću se suzdržati. Imam svoj odgoj, moral i obzir prema javnosti. No, rado ću Vam objasniti mnoge aspekte večeras na sučeljavanju kojem se iznimno veselim. Srdačno vaš,

Roko Tolić, novi župan DNŽ"

18. travanj 2024 02:09