StoryEditorOCM
DubrovnikIvana Paradžiković emotivnim statusom oprostila se od Antuna Masle

"Tek sada počinjem shvaćati riječi: mala, nije to toga vrijedno. Neka ti je laka zemlja šefe, prijatelju, novinaru…jednom od onih kakvih više nema."

Piše DV
7. kolovoza 2022. - 11:22

Novinarka Ivana Paradžiković emotivnim se statusom na Instagramu oprostila od nekadašnjeg urednika s Nove TV, Antuna Masle koji je noćas nakon teške bolesti preminuo.

"Nemam niti jednu fotku s tobom, ali zato imam srce puno uspomena. bio si faca Masle. Rijetko viđena faca. Svugdje bio i sve vidio. Nisu te impresionirale tričarije oko kojih su drugi histerizirali. Znao si što je važno. Mir. Nosio si ga uvijek sa sobom. Staložen dok svi paničare. U tvojim je smjenama uvijek svirala glazba, svi raspoloženi, nasmijani…toliko netipično za novinarsku redakciju. Samo zajebancija. Smijeh. Još čuvam tvoju poemu o govnu i… tek sada počinjem shvaćati riječi: mala, nije to toga vrijedno. Neka ti je laka zemlja šefe, prijatelju, novinaru…jednom od onih kakvih više nema.", napisala je Ivana.

Sućut je izrazio i Ninov prijatelj i kolega Željko Žutelija, brojni kolege novinari i dugogodišnji prijatelji iz gotovo svih hrvatskih redakcija koje su jutros objavile tužnu vijest o odlasku Antuna Masle..

 

23. travanj 2024 09:50