StoryEditorOCM
DubrovnikPRIOPĆENJE HNS-HSLS-A

<strong>"Možete li obećati neki projekt kojeg niste zaustavili?"</strong>

Piše PSD.
17. svibnja 2017. - 01:44

Gospodine Frankoviću, već nam postaje blago neugodno svakodnevno vas demantirati, ali ne ostavljate nam izbora. Osjećate li barem trunku srama kada obećavate dovršetak izgradnje vodoopskrbne mreže Gornjih sela koja je završena prije nekoliko mjeseci ili pročistača pitke vode koji je u završnoj fazi radova? Što je sljedeće?

Očito ste toliko pogubljeni pa ste umislili da ste član Uprave Vodovoda ili Hrvatskih voda kada našim građanima izlazite pred oči obećavajući im projekte čiju je realizaciju Vodovod Dubrovnik već pokrenuo. Pa danas smo vas već jednom demantirali, ali radi vašeg dobra napravit ćemo to ponovno. Paket projekata vrijednosti 566 milijuna kuna odobren od strane Jaspersa, savjetodavnog tijela Europske komisije i Europske investicijske banke, obuhvaća upravo ono što vi najavljujete – rekonstrukciju i unapređenje te novogradnju sustava vodoopskrbe i odvodnje čitavog područja grada Dubrovnika. Ne samo da ste prepisali HNS-ov proračun nego se kitite i planom aktivnosti Vodovoda Dubrovnik, kojeg uspješno vodi upravo Valentin Dujmović.

Što se tiče područja Gruža, dopustite da vas podsjetimo na činjenicu da je proračun za 2017. godinu, kojeg ste srušili, uključivao radove na oborinskoj odvodnji u Kunskoj ulici te na prometnim površinama u ulicama Stjepana Cvijića, Od Gaja, Sinjske i Đura Basaričeka. Kad smo već kod našeg Gruža, možda ste zaboravili da smo u proračunu nosili i 15 milijuna kuna za izgradnju Doma umirovljenika ukupnog kapaciteta 48 postelja. No, ni komunalni standard ni skrb za potrebite građane treće životne dobi Vama ne znače baš ništa. Vi i dalje bezočno lažete naše građane kao da oni već nisu uvidjeli za što ste stvarno sposobni, a to su tek za rušenje i izazivanje političke nestabilnosti, gospodine Frankoviću. Nažalost, Vaš krajnji domet tu počinje i prestaje.

19. travanj 2024 11:45