StoryEditor
DubrovnikLOKALNI IZBORI 2017.

<strong>Najprije vratite prostor s pogledom na Stradun koji ste godinama plaćali 3 kune po metru kvadratnom </strong>

Piše PSD.
1. lipnja 2017. - 20:19

Licemjerni su Mato Franković i Marko Potrebica. Licemjerno je od njih da danas upozoravaju na neprimjereno stanje stambenog prostora smještenog u „100 metara od Straduna“, kad oni i njihovi stranački pajdaši još od vremena prvog hrvatskog predsjednika Franja Tuđmana uživaju u gradskom prostoru udaljenom niti par metara od Straduna.

Dok sve ostale političke stranke koriste gradske prostore na manje atraktivnim mjestima i dijelovima grada, u Hladnici ili u zgradi „Pentagona“, HDZ je svoju šapu stavio na palaču u Petilovrijencima s pogledom na Stradun. Da stvar bude kudikamo gora taj isti prostor površine 90 kvadrata punih su 12 godina plaćali tri kune po metru kvadratnom, a danas u punom komforu uživaju za 30 kuna po kvadratu. Zato je krajnje licemjerno da taj isti HDZ danas upozorava na nedostatak gradskih stanova.

Licemjeran je Mato Franković i zato što mu je više od pola godine trebalo da na dnevni red sjednice Gradskog vijeća uvrsti Odluku o najmu stanova i Odluku o prodaji stanova u vlasništvu Grada Dubrovnika koje su preduvjet za kvalitetno gospodarenje gradskim stanovima na način da štitimo interese onih kojima su tu stanovi najpotrebniji.

Pozivamo gospodina Frankovića da napusti velebnu palaču u Petilovijencima i prepusti je mladoj obitelji s djecom. Ako se je HDZ spreman odreći samo pola tog prostora s pogledom od milijuna dolara, mi ćemo im rado za stranačke potrebe prepustiti polovicu našeg ureda u „Pentagonu“.

18. lipanj 2021 07:37