StoryEditorOCM
DubrovnikLOKALNI IZBORI

<strong>DUJMOVIĆ: Radite svoj posao, Mato Franković je izgubio osjećaj za stvarnost</strong>

Piše PSD.
31. svibnja 2017. - 21:57

Ostao sam nemalo iznenađen nakon što sam čuo kako se građanin Mato Franković danas na konferenciji za medije obraća direktorima gradskih tvrtki i traži od njih da ništa ne rade, nego da čekaju njega. Na ovaj način gospodin Franković po tko zna koji put od cijelog Grada pokušava napraviti budale, kao da Dubrovkinje i Dubrovčani ne znaju da izbori za gradonačelnika našega Grada tek slijede i da gradonačelnika ne bira on na kavi s Perom Vićanom već će to napraviti upravo naši sugrađani u nedjelju.

Ovim putem, ne kao kandidat za gradonačelnika nego kao čovjek i vaš sugrađanin, pozivam sve odgovorne osobe u gradskoj upravi i komunalnim društvima da se ne obaziru na Mata Frankovića jer je on očito izgubio osjećaj za stvarnost.
Radite svoj posao jer naš Grad ne smije stati. Mislite na Dubrovnik i Dubrovčane, mislite na našu djecu, a ne na sulude prohtjeve pogubljenog Frankovića i njegovih partnera.

Drage sugrađanke i sugrađani, onog trenutka kad mi vi svojim glasovima date povjerenje da vodim naš Grad, tek tad ću razgovarati s odgovornim osobama u gradskoj upravi i komunalnim društvima i dati im jasne zadatke što trebaju raditi kako bi zajednički postigli nastavak razvoja Dubrovnika.

16. travanj 2024 00:10