StoryEditorOCM
DubrovnikPOLICIJSKA INTERVENCIJA:

SREĆOM, NIJE BILO PROMETNE NESREĆE Zbog proloma oblaka i bujica policija regulira promet na putu Iva Vojnovića

Piše Ahmet Kalajdžić
Foto: Božo Radić/CROPIX
23. listopada 2021. - 14:48

-Na Putu Iva Vojnovića, na bogenu poviše vrtića Palčica dogodila se prometna nesreća. Znate li što se dogodilo? Promet je privremeno preusmjeren kroz parking ispred zgrade "Solidarnosti"...

image
Srećom, nije bilo prometne nesreće
Božo Radić/cropix

Tako je glasila dojava zabrinutih čitatelja zbog koje je naš fotoreporter žurno otišao na spomenutu, navodnu lokaciju događaja te tamo doista snimio pripadnike Prometne policije PU dubrovačko- neretvanske koji su regulirali odvijanje prometa na tom dijelu najšire i najprometnije gradske ulice. Međutim, iz kontakta s dežurnim djelatnikom u OKC-u odnosno Operativno- komunikacijskog centra 192 doznali smo kako, srećom, nije bilo nikakve prometne nesreće nego su policijski službenici izašli na teren kakoa bi regulirali neometano odvijanje prometa koji je znatno otežan uslijed kiše koja od jutros, s promjenjivim intenzitetom, pada bez prestanka.

image
Srećom, nije bilo prometne nesreće
Božo Radić/cropix

Zahvaljujemo našim čitateljima i uz molbu da nas i ubuduće informiraju o svakoj "sumnjivoj" situaciji, obećavamo kako ćemo se kod nadležnih informirati te potom objaviti detalje svakog događaja koji pobuđuje širu pozornost.

19. travanj 2024 07:52